86 42 90 23 kontor@c-lacour.dk
C. la Cours Skole har til huse i den hvide funkisbygning, opført i 1935, som fik en tiltrængt tilbygning med søjlegård, fire nye klasselokaler samt festsal i 1998.

Bygningen rummer ud over klasseværelser også gode faglokaler til data, fysik/kemi, biologi, musik og billedkunst.

Al vores idrætsundervisning har vi henlagt til Randers Arena i indendørssæsonen, mens vi bruger bl.a. Randers Stadion i udesæsonen.

4. klasses svømmeundervisning foregår i Water & Wellness Randers.

Skolens yderligere lokaliteter:

På skolens to nærmeste hjørner har vi mod nord lejet hele underetagen af Sjællandsgade 53 (med indgang ud til Fynsgade) til undervisningslokaler.
Skolen købte i 2010 lokaliteterne på Jyllandsgade 16. Det tidligere mekanikerværksted på hjørnet af Jyllandsgade/Sennelsgade blev jævnet med jorden i sommerferien, hvorefter en hyggelig gårdhave/skolegård blev etableret.
I sommeren 2017 kunne vi indvie en flot ny overbygning med faglokaler til madkundskab og fysik/kemi. Skolen fordoblede ved denne lejlighed næsten vores lokalekvadratmeter.
Vi glæder os over mere plads, som eleverne vil nyde i fulde drag.

Om vores bygninger og lokaliteter kan vi samlet notere: De udgør et varmt, nært, utraditionelt miljø, som vi kan lide at færdes i. Men naturligvis stiller det krav om fælles ansvarlighed. Vi skal tage hensyn til hinanden – og alle hjælpe til med, at vi passer på vore ting.

Har vi behov for ubegrænset plads og høj himmel, ligger Vestparken, smuk og dragende, lige uden for vore vinduer. Den benytter vi flittigt både sommer og vinter.