4. Klasse

RgF-dag

For at bygge videre på indskolingens motoriktræning er 3. kl.-8. kl. årligt en hel dag i RgF-hallen, hvor der arbejdes med parkour, spring, rytme og kropsbasis. Vi bruger RgF-hallens gode faciliteter og dygtige instruktører. Eleverne oplever glæden ved at bevæge sig, udfordrer sig selv og får brugt kroppen på nye måder. Denne dag er et supplement til vores ugentlige idrætsundervisning.

RgF-dag

Lego House

Som en del af vores natur/teknologi-undervisning besøger vores 4. klasser Lego House. Vi deltager i et af deres undervisningsprogrammer, hvor der er fokus på at lære gennem leg. Ofte er temaet programmering og robotter, som vi også bruger tid på i vores undervisning på skolen.
Lego er et helt særligt dansk brand, hvor konstruktion, leg og læring er omdrejningspunktet, så selvfølgelig skal vi udforske det. Dagen i Lego House er en sjov, spændende og lærerig oplevelse for eleverne.

Lego House

Lucia

En fredag i december går vores 4. klasser Lucia-optog på gangene og i klasserne. Det er en helt særlig stemningsfuld morgen, hvor Lucialysene lyser de mørklagte gange op, og der er helt ro udover den smukke Luciasang. Luciaoptoget afsluttes med en fælles jule-morgensang.

Lucia

Julekoncert på Værket

Sammen med mange andre af byens 4. klasser deltager vi i Julekoncerten på Værket. Om formiddagen øver vi gode julesange sammen med Randers Kammerorkester, og om aftenen giver vi julekoncert på Værket. Det er en helt særlig oplevelse fuld af julestemning, når byens mange 4. klasses-elever synger sammen med Randers Kammerorkester.

Julekoncert på Værket

Hyttetur

Begge 4. klasser tager sammen på hyttetur med en enkelt overnatning. Vi tager afsted om morgenen og er tilbage næste dags eftermiddag. Vi bor i en hytte, hvor vi laver sjove og spændende aktiviteter sammen, og bruger masser af tid på hygge og leg. Fællesskabet er i fokus, og vi prioriterer at skabe venskaber på tværs af årgangen.
Børnene kommer hjem med nye venner, mere selvstændighed, gode oplevelser, og er blevet klogere på verden.

Hyttetur

Elevråd

Eleverne har indflydelse på skoledagen og skolens udvikling gennem elevrådet. Elevrådet varetager elevernes interesser ved at være i dialog med hinanden, lærerne, pædagogerne, ledelsen og bestyrelsen. En del af elevrådet er også skolens festudvalg, som feks. arrangerer filmclub og halloweenfest for skolens yngste elever.
Alle klasser fra 4. til 9. klasse afholder valg til elevrådet hvert år og stiller med 1-2 medlemmer.

Elevråd

Fagene i 4. klasse

Dansk
Engelsk
Kristendom
Matematik
Natur/teknologi
Idræt
Musik
Billedkunst
Svømning
Håndværk og Design

Der er mulighed for at gå til kor i 3.-5. klasse


Fagene i 4. klasse
Aktiviteter i 4. klasse