86 42 90 23 kontor@c-lacour.dk

C. la Cours Skole er en velfungerende privat grundskole med 426 elever og 45 medarbejdere samt et stærkt og godt renommé. Skolen har eksisteret siden 2. april 1876 og har i alle disse år virket i positivt samspil med en bred, bevidst forældrekreds, som ønsker at give deres børns opdragelse og undervisning retning.

På C. la Cours Skole vægter vi et trygt og stimulerende arbejdsmiljø for store og små, og vores hverdag er præget af både levende traditioner og engageret fremsyn.
Vi har 20 elever i klasserne fra 0.-6. klasse og 22 elever i klasserne fra 7.-10. klasse.
Vi har højt kvalificerede medarbejdere – og så er vi gode til at tage imod nye kolleger!
Til skoleåret 2019/2020 leder vi efter to nye kolleger:

En lærer der skal undervise i dansk i indskolingen, engelsk og kristendom. Der er tale om en fastansættelse på fuld tid.
En lærer der skal undervise i matematik og natur & teknologi. Der er tale om et årsvikariat med en stillingsbrøk på 0.9.

For begge stillinger er der gode muligheder for at kombinere med kompetencer inden for musik, tysk, billedkunst, idræt og håndværk & design.

Vi vil opfordre dig til at besøge vores hjemmeside www.c-lacour.dk, og du er velkommen til at ringe til skolen for at få yderligere oplysninger.
Spørg efter skoleleder Jens Anker Hansen eller afdelingsleder Vivi Andersen.

Ansøgninger stiles til skolens bestyrelse mærket ”Ansøgning” og sendes til C. la Cours Skole med deadline den 26. april kl. 12.00. Vi forventer, at samtaler afholdes den 6. og 7. maj.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Ved nyansættelser vil skolen indhente børne- og straffeattest.

C. la Cours Skole
Jyllandsgade 24
8900 Randers C
tlf. 8642 9023
kontor@c-lacour.dk